9 de març 2011

Veïns de les Roques recorda a l'ajuntament que no ha fet els canvis de direcció previstos

En el passat consell de participació, l'associació de veïns de les Roques, li va recordar al govern municipal,  que no s'havien realitzat els canvis de sentit en alguns carrers que la mateixa associació havia proposat per facilitar la circulació dins del barri.

El president de l'associació veïnal, Enric Vengut, va explicar que “fa més de 6 mesos que hem rebut l'acceptació de la nostra petició, però a dia de hui encara no s'ha modificat cap senyal ni tampoc se'ns ha notificat quan es produirà este canvi de sentit en els carrers afectats”.
En la petició que l'associació va fer arribar a l'ajuntament, s'explicava  que, a l'accedir en cotxe per l'avinguda del Cid et veies obligat a fer maniobres il·legals, i per tant perilloses, o bé eixir pel carrer Trinitat. A més, al deixar un únic sentit en Ronda Muralles, els veïns es veuen obligats a anar pel carrer Dr.Fleming i recórrer bona part de l'avinguda Miguel Hernàndez per tonar a accedir de nou al barri. I es per això, que es sol·licitava el canvi de direcció dels carrers Beniomer i Beniatlà per tal d'evitar els anomenats inconvenients i facilitar la circulació dins del barri de les Roques.

A més, Enric Vengut, va aprofitar el consell de participació per a fer patent el malestar dels veïns pel tipus de banc col·locats a la Ronda de les Muralles.  També va sol·licitar millores en les escales que que comuniquen la Ronda de les Muralles i el carrer Trinitat, així com una il·luminació adequada .

En este últim punt, l'edil Pepa Font, va explicar que estant estudiant-se diferents actucacions per millorar les escales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada