24 de març 2011

Article d'opinió: La falla de les Roques


Després d’una setmana intensa, plena de festa, a un li queda eixe regust dolç al fer repàs de tot el que ha esdevingut la festa fallera. En part, este escrit em ve motivat per l’afecte que tinc a la falla de les Roques. Un afecte que naix d’un cert sentiment de propietat, allò que solem anomenar “la meua falla”, sense pertànyer realment a la falla, però que en els últims anys la sensació de propietat a donat pas a una sensació de complicitat.

Des de que sóc president de l’associació de veïns, una de les coses per les quals estic més content és haver tingut l’oportunitat de conèixer amb més profunditat el funcionament de la falla i a les persones que la formen. I el primer que vull, és desmitificar allò de que “les falles son per als fallers”, això no és cert, he comprovat en primera persona com els fallers es preocupen per fer extensiu a tot el barri les activitats que realitzen, fan festa per a ells però conviden a participar a tot aquell que vullga sumar-se, siga o no siga faller. Nosaltres des de l’associació de veïns contribuïm, amb el que podem, a fer realitat la plena participació en les activitats que van fent-se al barri.

M’he trobat amb persones treballadores, dedicades, incansables i, com no, festeres. Atenent l’oci dels menuts, i gaudint de la festa i el bon rotllo en general. Conscients de les limitacions que té el nostre barri i actuant en conseqüència, en definitiva tenint un mirament especial cap als veïns.

Per això des d’aquest humil escrit, agrair-los tota la seua dedicació i treball, i com no, el civisme i estima cap al nostre barri.

Enric Vengut
President de l’Associació de Veïns de les Roques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada