21 d’ag. 2009

Esports col·labora amb l´associació de les Roques en l´organització d´una jornada de partides de pilota en els carrers del barri

La Regidoria d´Esports i el Club de Pilota de Dénia han col·laborat amb la iniciativa de l´associació de veïns de les Roques d´organitzar una jornada de partides de pilota valenciana en uns dels carrers del barri. A més, l´activitat servirà per a retre homenatge el pilotari Antoni Reig Rovellet, íntimament relacionat amb la ciutat de Dénia i, més concretament, amb el barri de les Roques, on residien els seus pares. 

L´activitat, batejada com "La pilota torna al carrer", tindrà lloc dissabte que ve, 22 d´agost, en el carrer de Sant Pasqual. La regidora d´Esports, Pepa Font, ha destacat dos punts importants d´este acte: d´una banda, "la recuperació de la tradició més pura del joc de pilota –jugat tradicionalment en els carrers- i, d´altra banda, l´homenatge a un dels millors jugadors de la història, Rovellet, que assistirà a les partides del dissabte". 

El president de l´associació de veïns dels Roques, Enric Vengut, ha destacat que els objectius de l´associació amb l´organització d´este esdeveniment són "fer visible este esport i traslladar-lo al carrer, que la gent sàpia que hi ha molta activitat entorn de la pilota a Dénia i homenatjar a Rovellet i a la família Ventura Reig, tan vinculada al nostre barri". 

Vengut ha anunciat que els actes del dissabte començaran a les 10 del matí amb una benvinguda al so de la dolçaina i el tabalet. A les 10.15 hores, se servirà un esmorzar popular per cortesia de l´associació de veïns. Les partides, una de jóvens i una altra de jugadors de la comarca, començaran a les 11 del matí. Entre l´una i l´altra es realitzarà l´acte d´homenatge a Rovellet. La jornada de "La pilota torna al carrer" conclourà a les 13 hores amb l´entrega de trofeus.


Font de la notícia: Ajuntament de Dénia

1 comentari:

  1. Altre retall de premsa:
    http://www.elperiodic.com/denia/noticias/45187_deportes-colabora-asociacion-roques-organizacion-jornada-partidas-pelota.html

    ResponElimina